PERSONAL BOXING

 In het begin zullen we kijken naar jou beginsituatie en vanaf daar kunnen we verder bouwen.  Bovendien zijn de trainingen 1 op 1, dus zal je snel wennen aan de houding, stoten en alles wat er bij boxing workout komt kijken. Wij hebben onze ervaring, scholing en winnaarsmentaliteit omgezet in een goed ontwikkeld trainingsprogramma. Wij zullen het uiterste van je vergen, misschien meer dan je lief is. Wij zullen je echter ook aanmoedigen en ondersteunen om alles uit je te halen.

Ideale training

Tijdens het boksen verbrand je super veel calorieën. Dit komt door de hoge hartslag die je bereikt. (Kick)boks is een combinatie van snelheid, explosieve kracht en uithoudingsvermogen. Boxing is de ideale bewegingsport waarbij je alle 3 de componenten stimuleert voor een fit lichaam. 

Voor elk niveau

Of je nu geïnteresseerd bent om voor de eerste keer een sport uit te proberen of je vaardigheden wilt verbeteren in je huidige discipline, MGR performance biedt verschillende lessen op elk niveau. Meld je aan voor één van onze cursussen om je vaardigheden te ontwikkelen in een professionele en inspirerende omgeving en begin vandaag nog.

WHY?

Train where you want
Stick behind the door
Time saving
Sustainable result
Personal training plan
Guidance in nutrition and lifestyle
Gewicht bal

Zonder verplichtingen 

Neem contact met ons op voor een kennismaking. In een vrijblijvend gesprek zullen we de mogelijkheden bespreken en op basis daarvan een advies geven.

Neem contact met ons op

MGR Performance

Telefoon: +31629177110

Email: info@mgrperformance.nl

© 2021 by MGR Performance. All Rights Reserved.