PERSONAL TRAINING

Iedereen weet dat beweging goed voor je is. Maar bij MGR performance zorgen we ervoor dat het leuk is en helpen we je een routine te vinden die past bij jouw levensstijl en persoonlijke doelen. Of je nu aan je core wilt werken in een van onze lessen of gewichten wilt heffen, we hebben alles wat je nodig hebt om in vorm te komen en je goed te voelen. 

Persoonlijke training is de meest effectieve manier om je fitnessdoelen te bereiken. Onze gecertificeerde trainers zullen één op één met je samenwerken om je gemotiveerd te houden terwijl jij je concentreert op jouw doel. 

Een gezonde levensstijl begint met een fit lichaam. Onze missie als jouw Personal trainer is om je fitnessdoelen te bepalen, een programma op te zetten en je door elke training heen te loodsen.

 Door onze ervaring en holistische benadering van gezondheid en fitness voel je je snel geweldig. Waar wacht je nog op? We helpen je graag. Trek je schoenen aan, pak je handdoek en fles water in en laten we beginnen met sporten. Neem vandaag nog contact met ons op.

PERSONAL TRAINING

WAAR EN WANNEER JIJ WILT

Wij bieden trainingen in het huis, in de tuin of in het park aan. Zo kunt je altijd trainen in een voor jou vertrouwde omgeving. Bekijk ons aanbod en kies een pakket uit die past bij jouw ambities en levensstijl.

Waarom MGR performance?

  • Trainen wanneer en waar je wilt
  • Stok achter de deur
  • Wetenschappelijk onderbouwd
  • Kwalitatief resultaat
  • Persoonlijke aanpak
  • Begeleiding in voeding, training en levensstijl
Gewicht bal

Zonder verplichtingen 

Neem contact met ons op voor een kennismaking. In een vrijblijvend gesprek zullen we de mogelijkheden bespreken en op basis daarvan een advies geven.

Neem contact met ons op

MGR Performance

Telefoon: +31629177110

Email: info@mgrperformance.nl

© 2021 by MGR Performance. All Rights Reserved.